Examenele naționale se vor susține în iulie, dacă situația pandemică nu ia amploare

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut noi precizări legate de examenele școlare naționale și programa după care se ghidează profesorii. Monica Anisie a prezentat și modul în care vor fi susținute examenele naționale.

În cazul în care situația legată de coronavirus nu va degenera, examenele naționale vor fi susținute în luna iulie, a precizat ministrul Educației, anunță Libertatea.ro.

“Programa școlară a fost refăcută iar examenele se vor susține din materia predată până la începutul semestrului II. Cel mai probabil, vom susține examenele, evaluarea națională și bacalaureatul, în luna iulie. Conținutul examenelor va fi din materia predată până la începutul semestrului II. În cazul în care cursurile vor fi reluate, tezele vor conține numai subiecte din materia studiată până pe 11 martie”, a mai spus Monica Anisie. Ministrul educației a mai afirmat că se caută soluții pentru a nu îngheța anul școlar iar în momentul în care Comitetul pentru Situații de Urgență va decide că elevii și profesorii nu sunt puși în pericol, se vor putea întoarce la cursuri. Programele au fost refăcute și urmează să apară în Monitorul Oficial.

Citește și: Oraşul din România care a scăpat complet de COVID, inclus în topul celor mai sigure destinaţii europene

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
10 + 12 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.