15 aprilie, vârful pandemiei la români, potrivit unui studiu american. 7 mai, sfârșitul pandemiei

Un studiu american efectuat de Institutul pentru Măsurători şi Evaluare în domeniul Sănătății de la Universitatea din Washington arată că vârful pandemiei de coronavirus în România ar urma să fie atins peste două zile, pe 15 aprilie 2020, scrie gsp.ro

Cercetătorii americani au făcut mai multe analize privind pandemia de coronavirus din lume și au prognozat o evoluției a pandemiei de COVID-19 în România dar și perioada când se va termina aceasta, având în vedere numărul de morți pe zi din cauza îmbolnăvirilor. Astfel, potrivit americanilor vârful pandemiei ar urma să fie miercuri, 15 aprilie, când ar urma să se înregistreze 35 de decese.

Când se termină pandemia de coronavirus în România

Potrivit datelor adunate  de americani, sfârșitul pandemiei în România ar urma să fie pe 7 mai! Tot în acea zi, conform calculelor, ar urma să fie ultimul deces al unui pacient bolnav de coronavirus, iar pe 8 mai ar trebui să nu mai fie niciun deces. În total, România ar urma să aibă 774 de morți din cauza virusului, dublu față de numărul actual. În România s-au raportat, până acum, 6.300 de cazuri de coronavirus, 316 decese s-au înregistrat și 852 de bolnavi s-au vindecat.

Citește și: Oraşul din România care a scăpat complet de COVID, inclus în topul celor mai sigure destinaţii europene

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
20 + 8 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.