Deputatul Octavian Petric: Voi vota azi moțiunea de cenzură, alături de colegii din PRO România!

Parlamentari PRO România vor vota moțiunea de cenzură depusă de PSD deoarece nu este normal și sănătos pentru democrație să dai 25 de ordonanțe de urgență într-o seară, a declarat deputatul Octavian Petric.

”Voi vota azi moțiunea de cenzură, alături de colegii din PRO România! Pentru că Sănătatea românilor nu e de vânzare și pentru că nu este normal și sănătos pentru democrație să dai 25 de ordonanțe de urgență într-o seară -“Noaptea ca hoții!”. Un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate și Educație – este un Guvern care trebuie pedepsit, în Parlament și la vot de către cetățenii afectați în mod direct”, a precizat deputatul Octavian Petric.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi dezbătută și votată miercuri, începând cu ora 12:00, în ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, au decis marți Birourile permanente reunite.

Moțiunea de cenzură a fost introdusă de PSD după ce guvernul Orban și-a asumat răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Moțiunea are nevoie de 233 de voturi pentru adoptare.

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
18 + 8 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.