Deputatul Octavian Petric: Măsurile economice PRO România, confirmate ca fiind necesare de 70% dintre cetățeni

Deputatul PRO Romania Octavian Petric a declarat că măsurile economice PRO România sunt confirmate ca fiind necesare de 70% dintre cetățeni, iar 80% dintre români se tem de consecințele economice ale coronacrizei.

În perioada 15-20 mai 2020, la comanda PRO România, Iscop Research a realizat un sondaj de opinie național care confirmă faptul că aproape 70% dintre români sunt de acord cu impozitarea progresivă a tuturor veniturilor.

Liderii PRO România au propus încă de anul trecut renunțarea la cota unică de impozitare și implementarea unui sistem care să permită celor cu venituri mai mici să plătească mai puțin.

Astfel, 66,6% dintre români au o opinie bună și foarte bună despre impozitarea progresivă a tuturor veniturilor și 58,6% apreciază că trebuie redusă impozitarea muncii și crescută impozitarea pe proprietăți și pe câștigurile de capital. Raportul de cercetare evidențiază și faptul că 79,9% dintre români cred că economia României va fi afectată de epidemia de coronavirus în mare și foarte mare măsură.

În ceea ce privește măsurile economice promovate de PRO România, sondajul relevă o creștere a partidului, cu un procent de 9,4% pentru intenția de vot la alegerile parlamentare. Rezultatele acestui sondaj ne încurajează și motivează să continuăm să luptăm pentru români, să propunem și să susținem măsuri în interesul României, a precizat deputatul de Satu Mare Octavian Petric.

*Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1132 de persoane, prin intermediul interviului telefonic, având un grad de încredere de 95% și o eroare maximă admisă a datelor de ± 2.9%.

Citește și: Oraşul din România care a scăpat complet de COVID, inclus în topul celor mai sigure destinaţii europene

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
5 + 6 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.