Cum arată casa care se construieşte în doar 6 zile. Este ieftină și perfect izolată – FOTO & VIDEO

casa thermodul
foto: facebook.com

Thermodul, casa care se construieşte rapid, este perfect izolată şi, pe deasupra, şi foarte ieftină. Unii ar spune că este vorba despre un vis numai că această casă există în realitate.

Casa Thermodul se construieşte de la zero în doar 6 zile, este perfect izolată şi mult mai ieftină decât variantele similare de pe piaţă.

Autorul acestei case de vis este Mathe Laszlo, originar din Zalău. Sistemul lui se numeşte Thermodul System şi garantează până la 90% conservarea energiei prin izolarea termică. Acest sistem este deja tot mai folosit în America, Africa, Germania şi Austria.

Invenţia a fost generată de dorinţa lui Mathe de a dezvolta o soluţie perietenoasă cu mediul înconjurător dar şi pentru oameni dar la preţuri rezonabile.

Fiecare român și-ar dori o astfel de casă, pentru confortul familiei sale, dar și pentru o viață fără grija facturilor mari.

Case Thermodul
Sursa foto: Thermodul

În cât timp se ridică o casă Thermodul System

Potrivit datelor disponibile pe site-ul companiei, cu ajutorul Thermodul System, iti poti construi locuinta mai repede si mai usor ca niciodata.

Desi cea mai rapida constructie cu sistemul Thermodu s-a realizat in 3 zile, durata medie de constructie a unei locuinte este de 4 luni, timpii relativi de constructie fiind urmatorii:

  • -ridicarea structurii casei de la fundatie (zidurile si planseul pentru o locuinta de 120 m2) dureaza 7-8 zile cu 6 oameni;
  • -ridicarea acoperisului dureaza 14 -17 zile;
  • -realizarea finisajelor exterioare dureaza 14 zile, uscarea straturilor necesitand asteptare.

Totuși, compania menționează că, dacă sunteți foarte ambițioși, in doar 1 zi se poate monta intreaga structura pentru o casa de 150 m2, inclusiv planseul si se poate pregati faza doi de constructie, turnarea betonului.

Sursa foto: https://thermodul.com
Sursa foto: Thermodul

Care sunt avantajele caselor Thermodul

Potrivit constructorului, alegând casele construite pe sistem Thermodul faceți economie la costul incalzirii– cheltuieli cu pana la 70% mai mici, locuinta va avea izolatie termica impecabila, iar tehnologia folosită protejeaza sanatatea familiei tale.

Alte avantaje ale caselor Thermodul enumerate de constructor sunt: temperatura constanta si placuta in locuinta, indiferent de sezon, mentine aerul proaspat in incaperi, reduce cantitatea de praf din casa, previne formarea mucegaiului si a igrasiei, inlatura alergenii, controleaza si combate mirosurile neplacute din locuinta.

”In 4 luni te poti muta in noua ta locuinta deoarece panourile mari, dintr-o bucata, se asambleaza lateral, sustinind montarea planseului si turnarea betonului intr-o singura faza, neintrerupta. Se obtine o structura etansa, fara fisuri, care nu permite pierderi de caldura. Rezistenta elementilor creati dintr-o bucata este mai mare decat cea a peretilor asamblati din bucati”, precizează constructorul pe site-ul oficial.

Citește și: Un român face case care se asamblează în 2 zile și le exportă în Vest. În 3 luni poți avea casa mult visată la cheie!

Sursa foto: Thermodul

Mai ieftin decât o casă normală

În ceea ce priveşte costurile, invenţia zălăuanului este mai scăzută ca preţ cu aproximativ o treime.

„Si aici vorbim de o constructie ecologică, fără lemn, prielnică mediului inconjurator, dar nu in ultimul rand perfect izolată. Îmi e milă de oameni care cred că dacă au lipit postiren de 10 centimetri pe exteriorul casei au o locuință izolată.”, a spus Mathe, pentru o publicaţie locală.

Citește și: Un român din Londra face casele miliardarilor lumii: „Dumnezeu mi-a ieşit înainte într-un mod formidabil”

Sursa foto: https://thermodul.com

Servicii de design personalizat

Pentru pretențioși, Thermodul System ofera servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior detinand o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior pentru orice tip de locuinta sau alte spatii, potrivit datelor publicate pe site-ul firmei.

Mai multe detalii despre aceste proiecte găsiți pe site-ul firmei Thermodul.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
30 + 27 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.