Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu: „Am descoperit în urma unor analize!”

Bianca Dragusanu, considerată una dintre cele mai comentate „dive” din showbiz-ul românesc, trece printr-o perioadă grea, din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta.

Pe langa probleme la picioare, despre care a tot vorbit, Bianca Drăgușanu, în vârstă de 37 de ani, are des căderi de calciu și a descoperit că are probleme si cu glicemia, fiind nevoită să facă injecţii cu insulină, pentru a depăşi crizele.

Vedeta cu peste 700 de mii de fani pe Facebook suferă de diabet, „boala secolului 21”, pe care a depistat-o în urmă cu mai bine de zece ani, cauza fiind stresul, dar și curele de slăbire din adolescență. Din fericire, nu a ajuns să-şi facă injecţii zilnic: „De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede„, spunea Bianca, potrivit cancan.ro.

A facut diabet din dragoste!

Acum, Bianca Dragusanu incearca ai aiba cat mai mare grija de corpul ei. In acest sens,  face sport de mai multe ori pe săptâmănă, însă o atentie aparte acordă si dietei. Pentru problemele de sanatate pe care le are, vedeta dă vina pe suferina din dragoste:

„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict„, mai declara Bianca, potrivit sursei citate.

 

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.