Anchetă finalizată în cazul copilului mort la Sanador. Medicii au greșit!

Colegiul Medicilor din România a finalizat ancheta în cazul copilului mort la Sanador. Concluzia forului este că medicii au greşit şi nu au supravegheat cum ar fi trebuit copilul, postoperator.

Citește și: ULTIMA ORĂ! Doliu în România! S-a stins în urmă cu puțin timp!


Medicii au primit însă doar un vot de blam de la Colegiul Medicilor din România. Părinții au 15 zile la dispoziţie pentru a contesta decizia forului medical. 

Ştefan Alexandru, un băieţel de 1 an şi 10 luni, a murit pe 20 octombrie 2018, după o operaţie efectuată la Spitalul privat Sanador.  

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

După câteva ore de la intervenţia chirurgicală, starea de sănătate a băieţelului s-a agravat şi a intrat în stop cardiorespirator, nemaiputând fi resuscitat.   

Un vas de sange ar fi fost atins în timpul operaţiei, iar copilul a sângerat lent ore-n şir până a murit, fără ca nimeni să nu realizeze pericolul. Părinţii i-au acuzat pe medici pentru neglijenţă, dar şi pentru că nu au avut reacţie pentru a le salva copilul. Și poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Pe 23 octombrie, a avut loc autopsia, în urmă căreia s-a aflat cauza decesului copilului: şoc hemoragic, cauzat de o hemoragie internă, scrie Antena3.ro.

Şerveţelele umede, un real pericol: De ce ar trebui să fie interzise

Mama copilului: Vii cu un copil sănătos şi pleci cu el în patru scânduri. Asta este înfiorător şi nu aş dori nimănui să treacă prin ce trecem noi acum.

Dumnezeu sa ii ierte si sa le dea putere parintilor sa isi faca dreptate!


Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.