Si-a ucis proprii copii și apoi a plecat în Germania. Cazul care a scandalizat întreaga țară

Sentință în cazul care a scandalita o tara intreagă. Lina Monica Crăciun, femeia din Bistrița acuzată că, în 2017, și-a lăsat cei trei copii nou-născuți să moară și le-a ascuns cadavrele în pod a fost condamnată la 25 de închisoare. Sentința dictată vineri, 22 martie 2019,  nu este definitivă.

Cadavre ascunse în podul casei

Citește și: ULTIMA ORĂ! Doliu în România! S-a stins în urmă cu puțin timp!

Cazul care a șocat țara întreagă a fost descoperit în martie 2017, când un copil mic a găsit într-un pod cele trei cadavre descompuse. El i-a spus mamei sale că a găsit niște păpuși. Vineri, la doi ani de la descoperirea faptelor, femeia și-a aflat sentința: 25 de ani cu executare pentru omor deosebit de grav şi omor calificat, scrie Agerpres, potrivit cititulnudoare.ro.

Vecinii au găsit o scenă de coșmar

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Din pedeapsa totală de 25 ani, se va deduce perioada petrecută de inculpată în spatele gratiilor, în stare de arest preventiv, începând cu data de 21 aprilie 2017 şi până în prezent. Instanţa a decis ca femeia să plătească şi cheltuieli judiciare în sumă de 43.500 lei.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Cadavrele nou-născuţilor au fost descoperite abia la începutul lunii martie a anului 2017, de către nişte vecini, în timp ce femeia era plecată din ţară, în Germania. Primele date ale anchetatorilor indicau la vremea respectivă că micuții s-ar fi stins cu 3 până la 9 ani înainte să le fie descoperite trupurile.

Şerveţelele umede, un real pericol: De ce ar trebui să fie interzise

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
22 + 26 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.