Acest tată a oprit nunta în momentul în care a văzut ADEVĂRATA FAȚĂ a fiicei sale vitrege

Un tată care își crescuse fiica vitregă ca și pe propriul copil și îi pregătise acesteia o nuntă ca-n povești a decis să pună capăt relației și să anuleze nunta după ce a ajuns la capătul răbdărilor.

Este o poveste despre viață care arată cât de important este să știi când trebuie să pleci dintr-o relație.

Iată mărturia sa:

“Nunta fiicei mele vitrege trebuia să aibă loc pe 3 august. În ultimele 6 luni ea și maică sa erau implicate foarte activ în pregătirile pentru eveniment.

Citește și: Laura Lavric a fost dată afară dintr-o emisiune! Cum a reacționat îndrăgita interpretă: A FOST FOC ȘI PARĂ!

În luna decembrie a anului precedent fiica mea a absolvit universitatea. Eu am achitat 40.000 de dolari pentru studiile sale, în ciuda faptului că instituția era de stat. Pe tot parcursul studiilor și chiar după absolvire ea a trăit împreună cu noi. Atunci când terminase școala, noi i-am cumpărat o mașină ca să poată merge la lecții la universitate.

În toată această perioada tatăl ei biologic nu-și dădea absolut nici un interes, nu a ajutat-o cu nimic și nu a investit deloc în educația sa.

CITESTE SI: S-a căsătorit și era foarte fericită, dar s-a sinucis cu oțet la 40 de zile de la nuntă. Soțul i-a cerut să facă ceva care a fost peste puterile ei. Uite ce voia de la ea

La nuntă au fost invitate cel mult 250 de persoane. Eu am pregătit lista cu invitații mei, circa 20 de persoane, căci eu am luat asupra mea toate cheltuielile pentru eveniment. Ei au acceptat lista și mi-au promis să-i invite pe toți, de aceea eu i-am prevenit că vor fi invitați, ca să nu-și facă alte planuri.

Citește și: O româncă de 36 de ani A MURIT după o interventie chirurgicală banală! Ce s-a întâmplat cu femeia este CUMPLIT! 

Într-o zi de sâmbătă am mers cu unul din prietenii mei la golf și l-am întrebat dacă va veni la nuntă. El a spus că nu a primit nici o invitație, ci doar o înștiințare.

El mi-a arătat ce a primit și într-adevăr acolo era doar o înștiințare, iar numele meu NU APĂREA NICAIERI. În schimb erau indicate numele mamei și a tatălui fetei. Ce a urmat este…. halucinant! Continuarea AICI 

Citește mai departe aici: http://www.landia.ro/tatal-a-oprit-nunta-fiicei-vitrege/

 

 

 

 

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.