Un maghiar susține că este moștenitor al patrimoniului spiritual al părintelui Arsenie Boca

Arsenie Boca

Arsenie Boca, supranumit ‘Sfântul Ardealului’ a lăsat credincioșilor numeroase învățături, pe care cu toții ar trebui să le respectăm dacă vrem să aibă parte de bine. Părintele Arsenie Boca este considerat cel mai mare duhovnic român al secolului XX.

Marți au avut loc mai mult controale la Brașov, în biserici și nu numai, pe motiv că cineva, un cetățean de etnie maghiară, susține că este moștenitor al patrimoniului spiritual al părintelui Arsenie Boca.

Citește și: ULTIMA ORĂ! Doliu în România! S-a stins în urmă cu puțin timp!

„La nivelul IPJ Brașov sunt înregistrate sesizări privind aceste aspecte. Polițiștii desfășoară activități de verificare, urmand ca în funcție de rezultatele obținute sa se dispună măsurile legale care se impun”, a declarat pentru newsbv.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar ALina Ivan.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Andor Şandor susține că este deţinătorul legal al drepturilor de proprietate intelectuală asupra „mărcii” Părintele Arsenie Boca, dar și a sintagmei „pâinea noastră cea de toate zilele”, înregistrate la Oficiul European de Proprietate Intelectuală (EUIPO).

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
29 + 14 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.