Timișorenii, obligați să poarte mască și mănuși de protecție

Începând de azi, timișorenii sunt obligați să poarte mască și mănuși de protecție. Primarul orașului, Nicolae Robu, a anunțat că se vor aplica amenzi în caz de nerespectare a măsurii.

Măsura va fi instituită, deocamdată, în transportul public și în incintele închise unde intră mulți oameni. Decizia aparține comitetului local pentru situații de urgență a municipiului Timișoara.

“Începând de miercuri, în transportul public și în spațiile închise ale structurilor publice şi private în care se desfăşoară relaţii cu publicul din Timişoara, se instituie obligativitatea ca cetățenii să poarte mască şi mănuşi de protecție. Timișorenii care nu vor respecta această măsură de protecție, vor fi amendați” a declarat primarul orașului Timișoara, Nicolae Robu.  „Vor fi trei zile de grație, adică nu se vor da amenzi imediat”, a mai spus primarul. Ultima raportare de marţi a Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Timiş au fost confirmate 389 de cazuri de infecţie cu COVID-19. În prezent, în judeţ sunt 532 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi 280 de persoane carantinate.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
3 + 6 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.