O chelneriţă a servit ani de zile un bărbat care o jignea! După moartea lui a avut un şoc

Foto: Business Magazin.ro

Melina Salazar este o tânără a servit timp de 7 ani, zi de zi, un bătrân care nu avea de fiecare dată un comportament adecvat. Mai exact, acesta o trata cu superioritate, o jignea şi îi vorbea urât de fiecare dată.

Walter Swords, un bătrân trecut de vârsta de 80 de ani, îşi făcuse un obicei din a veni zilnic la restaurantul în care lucra Melina, pentru a-şi lua masa acolo.

Citește și: Locul din România unde bărbații au voie să aibă patru neveste. Tinerele sunt evaluate în functie de culoarea părului … 

După ce i-a jignit și i-a tratat cu superioritate pe toți ospătarii din local, nimeni nu a mai vrut să îl servească. Singura care a acceptat această provocare a fost Melina, care a fost de acord să preia comanda de la bătrân și să îi aducă mâncarea ori de câte ori acesta venea la restaurant. Melina nu i-a luat în seamă jignirile și cerințele absurde, și i-a servit ca pe oricare alt client. Mai mult decât atât, de fiecare dată când intra în contact cu el încerca să fie politicoasă şi să zâmbească, potrivit NBC News care citează Associated Press, arată cei de la Business Magazin.

După 7 ani în care se prezenta zilnic la restaurant, bărbatul nu a mai apărut. În cele din urmă, Melina a aflat că Swords, care a murit la 89 de ani, i-a lăsat maşina sa, un Buick 2000, dar și suma de 50.000 de dolari.

Citește și: O SCRISOARE INCEDIBILĂ! Mamă către fiica ei: „Peste 3 ani te pot ALUNGA de acasă!”. DE CE i-a scris asta

„Încă nu îmi vine să cred!”, a declarat ospătara pentru presa americană.

Swords a fost un veteran al celui de-al doilea război mondial şi deşi a murit în luna iulie a acelui an, femeia a aflat abia în decembrie, cu câteva zile înainte de Crăciun, ce moştenire a primit. Frumos cadou de Sărbători, nu-i așa?

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
15 + 3 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.