GAL TARA OASULUI. ANUNȚ recrutare și selecție grup țintă pentru proiectul LEADER GastroTOUR

Pasionat de gastronomie și pregătit pentru o provocare culinară în regiunile istorice ale României?

Vino alături de noi pentru crearea unei rețele de puncte de gastronomie locală, rute tematice gastronomice și organizarea de evenimente culinare cu impact pozitiv asupra dezvoltării lanțurilor scurte alimentare şi a turismului gastronomic local.

Vei avea ocazia sa afli mai multe despre înfințarea sau dezvoltarea unei afaceri locale cu profil gastronomic, să participi activ la o instruire axată pe legislația în domeniu și la un eveniment internațional în domeniu, să afli mai multe despre participarea la un lanț scurt alimentar și despre importanța utilizării produselor și rețetelor locale.

Daca locuiești în una din comunele membre GAL Tara Oasului  (Turt, Vama, Orasu Nou, Racsa, Calinesti Oas, Bixad, Gherta Mica, Batarci, Tarna Mare, Tirsolt, Camarzana, Certeze si orasul Negresti Oas) și ești:

  • Membrul al unei gospodării țărănești care dorește să înființeze unul
  • Producător sau procesator local
  • Membru al unei asociații/cooperative/parteneriat formal sau informal
  • Membru al unui grup de producători
  • Persoana fizică și/sau reprezentant al unei firme interesate de tematica proiectului

Înscrierea se va face pe principiul ,,primul venit – primul servit” !

Locurile sunt limitate (maxim 15 persoane, inclusiv cele de pe lista de rezervă), așa că dă-ne un semn cât mai repede! Vino la sediul GAL în loc. Turt, str. Piata Eroilor nr. 18, jud. Satu Mare, pentru a completa Fișa de înscriere sau contactează angajații GAL telefonic la nr. 0261835333 ori prin email galtaraoasului@gmail.com si pe http://www.galtaraoasului.ro/  pentru a primi mai multe informații despre proiect.

LEADER GastroTOUR este un proiect de cooperare derulat în parteneriat cu GAL Dealurile Târnavelor, GAL Oamenii Deltei, GAL Plaiurile Bustriței, GAL Țara Oașului și GAL Sucevița – Putna în perioada martie 2021 – iulie 2022, cu finanțare din PNDR 2014-2020, Măsura 19- LEADER, Submăsura 19.3, comp. b – Implementarea activităților de cooperare ale GAL-urilor selectate.

 

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
23 + 23 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.