Mesajul senatorului Gabriel Leș de Ziua Națională a României: ”Este momentul în care adânca noastră recunoștință se îndreaptă către eroii care s-au jertfit”

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, afirmă în mesajul transmis de Ziua Națională a României că este momentul în care adânca noastră recunoștință se îndreaptă către eroii care s-au jertfit pentru libertatea, unitatea şi demnitatea poporului român.

”De Ziua Națională întreaga Românie se îmbracă în straie de sărbătoare. Este momentul în care adânca noastră recunoștință se îndreaptă către eroii care s-au jertfit pentru libertatea, unitatea şi demnitatea poporului român.

Sunt convins că ziua de 1 Decembrie reînvie în sufletul fiecărui român ideea de unitate. Înfăptuirea Marii Uniri a fost expresia voinței poporului român, care de la simplul țăran, până la armată și clasă politică au vibrat pentru împlinirea acestui destin. Exemplul lor constituie mărturia vie a faptului că doar împreună vom putea duce România acolo unde îi este locul. La mulți ani România! La mulți ani români!

Dumnezeu să ne binecuvânteze!” – a transmis senatorul Gabriel Leș de Ziua Națională a României.

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
29 + 7 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.