Liviu Dragnea după ce ministrul Daea a jignit evreii: Este o gafă!

Foto: captura Observator

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat public după ce ministrul Daea a comparat sacrificarea porcilor din cauza pestei porcine africane cu exterminarea evreilor de la Auschwitz.

Iată mai jos mesaj complet postat pe Facebook de liderul social-democraților:

‘Declarația ministrului Daea reprezintă o gafă! Regret că un ministru al Cabinetului PSD – ALDE a făcut o asemenea declarație, deși sunt convins că nu a existat nici cea mai mică intenție de a ofensa poporul evreu. Cu toate acestea, îi atrag public atenția ministrului agriculturii să fie mai atent asupra modului în care se exprimă și să nu mai folosească asocieri care pot jigni profund.

PSD consideră că Holocaustul împotriva evreilor a fost o tragedie, care nu trebuie să se mai repete. Am condamnat întotdeauna declarațiile sau derapajele antisemite. Vom sprijini în continuare progresele în domeniul studierii, educației și comemorării Holocaustului.

În numele meu, al PSD și al coaliției de guvernare prezint scuze comunității evreiești pentru afirmațiile domnului ministru Daea”, a scris Liviu Dragnea pe pagina personala de Facebook.

Voi cum comentati aceste declaratii?

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.