Laura Codruța Koveși despre revocarea din funcția de șefă a DNA: „Mami, ce crezi, ar trebui să-mi dau demisia sau să aştept să fiu revocată?”

Sursa foto: Tetelejurnal

Laura Codruţa Kovesi a acordat, sambata un interviu Andreei Esca, in cadrul emosiunii pe care prezentatoarea tv o realizează la„Europa FM”!

Printre dezvăluirile cele mai asteptate s-au numărat si marturisirile legate de momentul crucial in care a fost demisă din funcția de șefă a Direcției Naționale Anticorupție. Fosta șefă a DNA a explicat că au fost momente extrem de grele si că mama ei a fost una dintre persoanele care i-au dat cele mai bune sfaturi.

Iată mai jos declarațiile Laurei Codruța Kovesi:

Andreea Esca: Eu sînt mamă şi mă întreb: oare, părinţii dvs. cum au îndurat toate lucrurile astea prin care aţi trecut? Că noi ducem, mă rog, ştim că intrăm în ceva, ne asumăm şi ducem, dar părinţii dvs. cum au suportat?

Codruţa Kovesi: Să ştiţi că foarte, foarte bine. Tot timpul, indiferent ce s-a întîmplat, m-au încurajat… Astă vară, cînd am fost revocată din funcţie, mama a fost cea care m-a încurajat. Eram cumva…

Andreea Esca: Tristă?

Codruţa Kovesi: Nu ştiu dacă eram tristă. Venisem după un val de evenimente grele, au început şi foarte multe acţiuni disciplinare şi revocare, şi tot felul, şi ştiam că va veni şi momentul revocării – era previzibil – şi am sunat-o pe mama mea şi i-am zis: „mami, ce crezi, ar trebui să-mi dau demisia sau să aştept să fiu revocată?” Şi mama mi-a zis: „tu, copilă, tu n-ai greşit cu nimica, tu ţine-te-acolo pe poziţie şi ţine la principiile tale şi, indiferent ce ţi se întîmplă, tu nu renunţa la principiile tale”. A fost, cum să vă zic?, cel mai bun moment pe care eu puteam să-l am sau cel mai bun sfat. Şi acelaşi sfat l-am primit şi de la fratele meu şi de la omul la care ţin foarte mult şi cu care-mi împart viaţa şi de la prieteni de-ai mei. Şi am avut acea conferinţă de presă de final, în care eu am crezut foarte mult, şi tot ce am spus acolo chiar am crezut, şi, cînd s-a terminat, prima care m-a sunat a fost mama şi mi-a zis…

Andreea Esca: A zis bravo…

Codruţa Kovesi: Mi-a zis, da, sînt mîndră de tine.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.