Gabriela Firea amenință cu demisia din PSD: Acestea sunt problemele țării

Gabriela Firea amenință cu demisia din PSD! Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, la Palatul Parlamentului, că își va da demisia din toate funcțiile PSD, dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare.

„Dumneavoastră știți că noi nu putem să asfaltăm majoritatea gropilor din București fără avizul Ministerului Culturii pentru că zonă centrală este considerată zonă de patrimoniu și ne trebuie avizul Ministerului Culturii? Anul trecut am stat opt luni de zile pentru un aviz!

Vi se pare nornal ca la Ministerul Culturii – care a fost condus de un reprezentant al PSD, dar cu o comisie tehnică de cultură care era formată din oameni recomandați pe timpul guvernului tehnocrat, dar pe care ministrul nu a schimbat-o.. – s-a stat pentru o groapă și opt luni de zile, pentru un aviz!? Acestea sunt problemele țării, acestea sunt problemele orașului!”, a declarat Gabriela Firea.

„Îmi voi da demisia!”

„Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcțiile politice”, a spus ziaristilor Gabriela Firea.

Ce părere ai despre decizia ei?! Ar trebui să plece sau nu?!  Scrie-ne opinia ta la comentarii.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.