Fotografia cutremurătoare care face înconjurul lumii. Omul care a făcut fotografia a început să tremure și i-au dat lacrimile: ,,Sunt vii?”

pompieri portugalia

Fotografia cutremurătoare care face înconjurul lumii. Portugalia a avut parte de una dintre cele mai oribile tragedii din istoria modernă de până acum a acestei țări.

Incendiile din păduri au ucis până acum 65 de oameni, pe când 50 au fost răniți. Deși 1.700 de pompieri fac tot ce le stă în putere pentru a preveni răspândirea flăcărilor, incendiile continuă să izbucnească în alte zone din cauza căldurii.

Imaginea arată pompieri epuizați și a devenit virală, dar nu e de mirare. A surprins perfect modul în care pompierii lucrează neîntrerupt pentru a-i ajuta pe civili și pentru a salva atât de tare stingând un incendiu din Pedrógão Grande, încât pur și simplu au leșinat pe iarbă.

Acum imaginea se răspândește peste tot în lume. 13 pompieri epuizați stau pe iarbă pentru o pauză de 25 de minute.

Citește și: Incredibil ce face cu bagajele angajatul unei companii aeriene. Imaginile care au provocat indignare fac înconjurul lumii– VIDEO

Citește și: Adolescentă lasată să moară! Avea tumoare pe creier, dar medicii i-au spus că e răsfățată şi au trimis-o acasă

pompieri portugalia 1

Iată ce a scris Pedro pe Facebook, alături de imagine: ,,După o zi plină și o noapte întreagă muncită, ne-am odihnit în sfârșit timp de 25 de minute. Se poate vedea aerul, care este de fapt fum”.

Oameni din toate colțurile lumii și-au arătat recunoștința pentru pompieri, cineva chiar a scris: ,,Acești pompieri sunt dispuși să își riște viețile pentru niște salarii atât de mici”.

Sursa: Newsner

Dacă și tu ai fost impresionat de această poveste, iar imaginile de mai sus te-au lăsat fără cuvinte, nu ezita să distribui mai departe acestă postare!

Să arătăm lumii întregi ce înseamnă devotamentul și iubirea față de oameni și meserie. Aceste imagini probabil sunt unice în istorie și așa ceva nu se va mai repeta prea curând. #Respect eroilor din aceste fotografii!

Facebook Comments