Dezvăluiri despre clinica lui Becali, în care bolnavii de cancer ar urma să primească tratamente gratuite

O informație cu privire la o clinică particulară, infiintata de Gigi Becali, in care bolnavii de cancer ar urma să primească tratamente gratuite, facea valva in mediul online zilele trecute. Mai exact, omul de afaceri s-ar fi lăudat că a înființat o clinică gratis pentru bolnavii de cancer unde el ar plăti toate tratamentele și costurile, însă situația e diferită față de cea prezentată de patronul roș-albaștrilor!

Citește și: ULTIMA ORĂ! Doliu în România! S-a stins în urmă cu puțin timp!

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Acolo totul este gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis. Se plăteşte, dar plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Şi atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat în urmă cu câteva zile Becali.

Gratuit… dar nu prea!

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Reporterii click.ro au făcut o vizită clinicii și au descoperit, de fapt, că nimic nu e pe gratis, scrie gsp.ro. Au aflat că „gratuite” sunt doar analizele și consultațiile, însă doar cu trimitere de la medicul de familie, ceea ce înseamnă că sunt decontate de CASMB.

În schimb, toate tratamentele se plătesc de pacienți, prețurile unor terapii ajungând până la și 8.000 de lei. Iată câteva prețuri:

„Doar anumite cazuri sunt selectate şi beneficiază de gratuitate totală, dar astea sunt aprobate de sus”, a declarat o sursă de la recepția spitalului pentru click.ro.

Ce părere aveți despre această situație? Scrieti-ne opiniile dumneavoastră mai jos la „Comentarii”.

Mesajul unui șofer pentru „bătrânii care votează PSD”: Măi, vouă nu vă e rușine?

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.