Deputatul Octavian Petric reprezintă România la cea mai importantă conferință internațională privind migrația

La Rabat (Maroc), au început joi, 6 decembrie, lucrările conferinței parlamentare organizată cu ocazia Forumului global pentru migrație și dezvoltare și a Conferinței internaționale privind migrația, unde deputatul PSD de Satu Mare Octavian Petric participă în calitate de membru al Comitetului Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare.

”Se anunță două zile de dezbateri extrem de interesante pe marginea ”Compactului ONU pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată”, care urmează să fie ratificat oficial la conferinţa internaţională ce se va desfăşura săptămâna viitoare în Maroc”, a declarat deputatul Octavian Petric.
Pactul mondial pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată va fi aprobat în cursul unei conferinţe interguvernamentale la Marrackech (Maroc), care va avea loc pe 10 – 11 decembrie. Odată aprobat, textul va fi transmis Adunării Generale a ONU.

Pactul va fi privit ca un cadru legal pe care ţările îl vor lua în considerare pentru a elabora o nouă legislaţie privind migraţia.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.