Deputatul Ioana Bran: ”Guvernarea se câștigă prin vot, nu prin moțiuni!”

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a reacționat după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a trecut la vot.

”După fiecare victorie, ca și după fiecare înfrângere urmează …a doua zi. Faptul că moțiunea de cenzură a fost adoptată nu înseamnă că PSD, reprezentant autentic al stângii românești, va dispărea. Nu înseamnă că idealurile noastre și dorința noastră de a munci pentru bunăstarea românilor vor fi șterse cu buretele. După cum nu vor fi șterse realizările ultimilor trei ani. Realizări care au făcut mai bună viața pensionarilor, tinerilor, medicilor, profesorilor, muncitorilor, antreprenorilor și fermierilor.

Opoziția, sprijinită puternic de un președinte de țară pentru care Constituția nu are valoare și care a intrat în campanie electorală mult înainte de începerea oficială a acesteia, a reușit azi doar să destabilizeze România. Formarea unui guvern din mai multe partide politice eterogene, cu mulți „oșteni” de stânsură, nu va fi ușoară. Până se vor împăca grupurile de fugari din diferite partide, va trece timp. Timp în care foarte multe proiecte bune pentru români vor stagna.

Sigur, îndârjirea opoziției împotriva noastră ne obligă și pe noi să fim mai atenți cu oamenii pe care îi promovăm și să cumpănim mai bine deciziile politice. PSD are capacitatea de a-și corecta greșelile și de a continua să îi reprezinte pe toți cei care cred în social-democrație. Noi știm să lucrăm constructiv și atunci când suntem la putere, și atunci când suntem în opoziție.

Închei spunând, așa cum am mai spus, că moțiunea de cenzură este un instrument al democrației. Dar adaug că guvernarea se câștigă prin vot, nu prin moțiuni!” – a declarat deputatul PSD de Satu Mare.

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
23 + 1 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.