Un tânăr din România ia zilnic masa în mall iar în fața lui, pe scaun, pune haina unei femei. „M-am dus la el și l-am întrebat de ce face asta mereu? Răspunsul lui m-a făcut să lăcrimez…”

tanar la mall

Un tânăr singur la masă, în mall. În fața lui, pe scaun, o haină pentru doamne. De ce face asta? Răspunsul te va cutremura!

Radu Ciocârlan a postat un video pe Facebook cu povestea tânărului:

„………..Haina……….. Merg aproape zilnic în mall Sun Plaza să iau masa și, de câteva ori, până azi inclusiv, am văzut un tânăr de 26 – 28 de ani că vine, își comandă mâncare mereu singur.

Ce mă intriga era faptul că mereu avea o haină de femeie pe care o ținea în mână și pe care o așeza la masă pe spătarul scaunului din fața lui, însă niciodată nu venea o femeie să stea cu el la masă. Termina de mâncat, își arunca tava, se îmbrăca, își lua haina de femeie pe mână și se pierdea în mulțime.

Azi, văzând aceeași scenă, m-am dus la el și l-am întrebat de ce face asta mereu?
Răspunsul lui m-a făcut să lăcrimez…

A spus că nu e nebun, însă iubita lui a murit în urmă cu 3 luni, că aceea este haina ei și că în felul ăsta o simte aproape de el. Și peste toate are senzația că vine în orice moment și se așează pe scaun la masă cu el.

L-au mai întâlnit si alţi oameni şi au mers la el. Băiatul este normal, drăguţ şi foarte amabil. Distribuiti va rog!

Sursa: Romani buni

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.