Senatorul Gabriel Leș: ”Ironia amară este că a avut nevoie de o epidemie pentru a clama unitatea”

Fostul ministru al Apărării a făcut un scurt comentariu cu privire la apelul la unitate pe care l-a făcut președintele Iohannis. Gabriel Leș a remarcat faptul că șeful statului a încetat lupta politică abia odată cu amenințarea reprezentată de o epidemie.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, fostul ministru Gabriel Leș a făcut un scurt comentariu despre apelul la unitate lansat de președintele țării. Senatorul a remarcat că abia la amenințarea reprezentată de o epidemie, președintele a renunțat să mai împartă românii în funcție de opțiunile lor politice.

“Președintele Iohannis pare să fi revenit la sentimente mai bune față de toți românii. Nu ne mai împarte în pesediști (care trebuie surghiuniți) și români buni. Ironia amară este că a avut nevoie de o epidemie pentru a clama unitatea și spiritul de “mare familie”, a fost replica dată de senatorul Gabriel Leș.

Nu este pentru prima dată când senatorul atrage atenția asupra adâncirii clivajelor sociale, un fenomen amplificat de retorica politică.

Citește și: Oraşul din România care a scăpat complet de COVID, inclus în topul celor mai sigure destinaţii europene

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
2 + 10 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.