Încep scandalurile în cabinetele medicale din cauza vaccinurilor obligatorii! Tânără mamă, conflict dur cu medicul de familie: „Daca iau amendă, îți cauți alt doctor!”

O tanara mamica pe nume Elena Valentina Plesca a dezvaluit pe pagina personală de Facebook că, după ce a refuzat sa-si vaccineze fiul, a avut un conflict destul de dur cu medicul de familie pe aceasta tema. Mai exat, femeia susține că a fost anuntata sa ia in calcul mutarea dosarului micutului la un alt doctor. Motivul invocat de medicul de familie a fost acela ca ar putea fi amendata pentru refuzul parintelui.

Iată mai jos ce a spus femeia într-o postare video de pe Facebook:

„Asta este un live mai interesant. Am fost acum la medicul de familie al copilului si doamna doctor imi spunea ca trebuie sa-mi vaccinez copilul cu vaccinul ROR. Da? In momentul in care am inceput sa-i spun doamnei doctor ca nu am incredere in vaccinurile actuale si in compozitia lor, a inceput sa se supere foarte foarte tare!

I-am zis: Doamna doctor, cum puteti sa imi spuneti mie ca vaccinurile sunt bune daca in compozitia lor sunt 26 de virusuri care nu au ce cauta acolo? Și zice: „Da, asa este, sunt virusuri care sunt necunoscute”. Păi bun, și dacă recunoașteti dumneavostră acest lucru, cum imi puteti spune mie ca trebuie sa imi vaccinez copilul pt ca asa se face si ca nu e nicio problema, ca asa stie dansa. Da? Deci doamna doctor nici nu a studiat compozitia vaccinurilor, dar vine sa mi-l impuna oarecum.

Cand a vazut ca stiu despre ce este vorba cu vaccinurile mi-a zis: „stiti, ca daca iau amenda din cauza dumneavoastra, ca refuzati vaccinarea, o sa va rog sa va cautati alt medic”. Zic: „Hai nu, zău!”  Daca doctorii impun vaccinarea sub presiune, sub amenintare, va dati seama ca ceva este necurat la mijloc. (…) Am semnat ca refuz vaccinarea”, a povestit tanara mamica Elena Valentina Plesca intr-o filmare postata pe contul de socializare.

Amenzi de până la 10.000 de lei pentru refuzul vaccinării

Va reamintim că Plenul Senatului a adoptat luni, 23 octombrie, cu 99 de voturi ”pentru” şi o abţinere proiectul de lege al Guvernului privind vaccinarea obligatorie, care prevede sancţiuni pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor ce pot merge de la avertisment şi până la amenzi de 10.000 de lei.

”Vaccinarea este intervenţia medicală cu cel mai înalt grad de eficienţă din istoria omenirii. Vaccinarea a fost a fost introdusă pentru prima dată în 1896 împotriva variolei. Variola a secerat la vremea respectivă peste 30 de milioane de suflete. În 1977, în urma introducerii acestuivaccin, variola a fost eradicată de pe întreg globul pământesc. În anul 1971 a fost introsuă vaccinarea împotriva rujeolei. În anul 2000 în America s-a declarat rujeola eradicată.

Astfel încât, cu aceste două exemple cred că e suficient să vă demonstrez importanţa acestui vaccin care, spre surpinderea mea, unii medici am văzut că îl contestă. Eu dacă aş fi mai mare aş lua măsuri împotriva acesto medici care contestă această vaccinare care a adus omenirii cele mai mari beneficii”, a spus senatorul PNL Leon Dănăilă în cadrul dezbaterilor generale asupra proiectului de lege.

Singura modificare notabilă faţă de varianta trimisă de Guvern a fost eliminarea prevederii ca legea vaccinării să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018, fără a se prevedea însă o altă dată, explică News.ro.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
10 + 30 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.