Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, în vizită la fabrica Alu Menziken

  Ministrul Apărării Naționale, senatorul de Satu Mare Gabriel Les, a vizitat azi fabrica Alu Menziken de la Medieșu Aurit, o investiție realizată anul trecut de concernul elvețian Montana Tech Components, care a beneficiat de o subvenție de stat de 20 milioane de euro din partea Guvernului României, se arată într-un comunicat de presă remis de PSD Satu Mare.

  ”Guvernul României a fost alături de investitori de la început și îi susținem în continuare pentru a progresa și pentru a stabili condițiile necesare creării de locuri de muncă sigure și bine plătite. I-am felicitat pentru investiția realizată și pentru condițiile pe care le oferă angajaților. Fabrica Alu Menziken de la Medieșu Aurit este una dintre cele mai mari investiții din județul nostru, care va revigora întreaga zonă prin locurile de muncă oferite”, a declarat ministrul Gabriel Leș.

  După ce se va construi și podul peste Someș dintre Potău și Cărășeu, pentru care Guvernul a alocat finanțare Primăriei Medieșu Aurit prin PNDL 2, fabrica își va putea deschide porțile spre forța de muncă din zona Codrului, ceea ce va fi extraordinar de benefic atât pentru investitor cât și pentru codreni.

  Compania a construit două hale de producție, iar numărul de angajați în prezent se ridică la 115, urmând să depășească 250 până la mijlocul acestui an, respectiv 600 de persoane în următorii trei ani, odată cu continuarea investiției și ridicarea a încă două hale de producție de 20.000 metri pătrați.

  Investiția companiei Alu Menziken de la Medieșu Aurit este de peste 50 milioane de euro. La noua fabrică de la Medieșu Aurit, compania va produce piese din aluminiu pentru nume mari din industria auto și aeronautică.

  Loading...
  Facebook Comments

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Solve : *
  3 + 21 =


  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.