Unde își ține premierul Mihai Tudose banii: Salariul meu încape într-un plic subţire. Sunt şi căsătorit, dispare repede

  premierul mihai tudose
  Sursa foto: Mihai Tudose Facebook

  Mihai Tudose a declarat că nu are nevoie de cont bancar, pentru că salariul de prim-ministru încape într-un plic subţire, iar banii dispar repede, întrucât este şi căsătorit, notează Antena3.ro.

  ”Nu am bani în bancă, pentru că nu am ce pune. Ăştia-s banii…”, a spus Mihai Tudose, marți, la TVR.

  Întrebat unde își ţine banii, el a arătat spre buzunar. ”Uite aici! Aveţi impresia că este un salariu chiar atât de mare ca prim-ministru să umbli cu două sacoşe după tine? Am o veste proastă: încape într-un plic subţire (…) Mai e ceva. Sunt şi căsătorit, dispare repede”, a spus Tudose, potrivit Antena3.

  Premierul Mihai Tudose, care a spus săptămâna trecută că refuză să îşi ţină salariul pe card deoarece nu acceptă să dea băncii „câte doi bani” de fiecare dată când îl foloseşte, a declarat despre contul de 100.000 de lei pe care l-a trecut în ultima sa declarație de averecă l-a deschis pentru că nu a avut încotro.

  „Am vândut o mașină. Cu banii ăia am cumpărat altă mașină. Nu am avut încotro, sunt obligat de lege (să deschidă acel cont — n.r.). Am vândut o mașină la o firmă specializată, mi-a pus banii într-un cont, m-am dus, mi-am deschis un cont și mi-au pus banii”, a menționat premierul la TVR, potrivit Agerpres.

  Premierul are un salariu de 15.950 lei potrivit noii legi a salarizării.

  Loading...
  Facebook Comments

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Solve : *
  16 + 14 =


  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.