Kovesi, lider în sondaje: E văzută cea mai puternică. Ce spun românii despre imaginea de țară a României

kovesi sefa dna
Sursa foto: Q Magazine

Ultimul sondaj de opinie al celor de la Avangarde scoate la iveală informații interesante despre Laura Codruța Koveși! Se pare că șefa DNA este cea mai puternică persoană din România! Cel puțin asta ar putea să reiasă dintr-un sondaj Avangarde, difuzat de Antena 3, joi seara. Kovesi a primit de la 26% dintre respondenți nota maximă din sondaj, nota 5.

Pe locul secund s-a clasat Hans Klemm, ambasadorul SUA, care a primit nota maximă de la 23% dintre cei intervievați. Șeful SRI, Eduard Hellvig, a primit nota 5 de la 22%, în timă ce Tudorel Toader, ministrul Justiției, și Augustin Lazăr, procurorul general, sunt la egalitate, cu 16 procente cu nota maximă, transmite b1.ro

Imaginea României, în scădere!

Cu privire la anul 2018, cei mai mulți români au declarat că sunt îngrijorați de o eventuală criză economică (10%).

Citește și: Gheorghe Hagi, mesaj cutremurător: „Mi-e rușine că m-am întors acasă! Vreau să plec din România cât mai repede!”

Pe locul al doilea în topul amenințărilor se află politicieni/politica, 8% dintre români oferind acest răspuns. Locul al treilea este ocupat de fenomenul corupției, 6% dintre respondenți considerând că aceasta reprezintă o amenințare pentru anul 2018.

Citește și: Românul care primește 4000 de lei pe lună ca să stea degeaba. „Am zece copii. Mai creștem un purcel, altceva ce să fac?”

Majoritatea celor care au răspuns la sondaj consideră că imaginea de țară a României, în ultimul an, fie a involuat (42%), fie a stagnat (33%). Doar o minoritate (23%) consideră că imaginea României a evoluat. Mai multe pe acest subiect aici

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.