”Iată pentru ce este camera de gardă, nu pentru un banal strănut”. Medic de la urgență: Regret că trebuie să folosesc aceste cuvinte, poate mult prea dure, dar….

Mesajul unui medic de la urgență, în care acesta explică faptul că urgențele majore ar trebui să fie cele care să ne trimită la camera de gardă, și nu “un banal strănut” a devenit viral pe rețelele de socializare. Mesajul este acompaniat de o fotografie destul de șocantă, cu un pat de spital plin cu sânge, probabil de la un pacinet grav rănit.

Medicul, care se semnează Dr. #KayMüller, susține că „iresponsabilitatea, lipsa de atitudine și lenea unor oameni” sunt atât de incredibile, încât se întreabă cum “de reușesc să-și facă drum spre camera de gardă, și nu spre cabinetul medicului terapeut”.

Cadrul medical explică faptul că unghia sa ruptă de la picior sau smiorcăială mai pot aștepta chiar și 3 ore, iar o viroză de două zile poate fi tratată cu ușurință și de către medicul de familie.

Citește și: Vedetă Pro TV după o zi la mare: Am rămas cu un gust amar izvorât din felul în care suntem noi, românii 

Iată mai jos postarea completă a medicului:

”Iată pentru ce este camera de gardă, și nu pentru un banal strănut! Data viitoare când un pacient venit la camera de gardă mă va întreba de ce trebuie să aștepte tocmai 2 ore (care sunt, de fapt, 10 minute) (și, da, paramedicii sunt deseori întrebați asta, chiar dacă nu fac parte din medicii ce activează în spital), aș vrea să-i arăt această fotografie.

Sunt sigur că vor înțelege că unghia sa ruptă de la picior sau smiorcăială lui mai pot aștepta chiar și 3 ore.

Citește și: Un preot din Covasna îl desființează pe Kelemen Hunor: Mă, nimeni, am mai mulţi prieteni unguri decât tine. Ştii de ce? Pentru că…. 

Iată care este, dragii mei, responsabilitatea camerei de gardă, și nu o viroză de două zile care poate fi tratată cu ușurință de către medicul de familie.

Regret că trebuie să folosesc aceste cuvinte, poate mult prea dure, dar iresponsabilitatea, lipsa de atitudine și lenea unor oameni sunt atât de incredibile, încât mă întreb cum de reușesc să-și facă drum spre camera de gardă, și nu spre cabinetul medicului terapeut”. Dr. #KayMüller

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
16 + 25 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.