,,Căutăm dădacă, dăm 128.000 de dolari, un Porsche, un Range Rover și un Maserati. Mesele ei vor fi gătite de bucătari celebri”. Peste 1.000 de femei au trimis CV-uri, dar au fugit mâncând pământul când au auzit ce le cere!

fata speriata

O familie din Londra și-a postat anunțul într-un ziar spunând că sunt în căutarea unei dădace pentru cei patru copii ai lor. Însă, aceștia nu și-au dat seama că acel anunț va cauza atât de mare interes în rândul jurnaliștilor și publicului larg, relatează rol.ro

Salariul și beneficiile care vin cu slujba sunt foarte unice și greu de ignorat. Această familie au făcut tot posibilul pentru a face slujba de dădacă cea mai atractivă.

Dar apoi am aflat că familia cu patru copii (cu vârste de 2, 5, 7 și 15), are standarde foarte înalte. De fapt, mama care a scris acest anunț a precizat: ,,Simt că e cel mai bine să fiu directă – slujba este grea. Copiii noștri învață acasă și au nevoie de atenție și supraveghere constantă, chiar și când sunt cu profesorii lor.”

Mama apoi a făcut o listă cu ce atribuții va avea bona:
1. Trebuie să aibă diplomă în Psihologia Copilului.
2. Să nu aibă copii ai ei.
3. Să aibă măcar 15 ani de experiență ca bonă.
4. Să fie dispusă să lucreze șase zile pe săptămână, de la 7 dimineața la 8 seara.
5. Să îi placă să zboare cu avionul și să fie dispusă să călătorească internațional, uneori chiar și de trei ori pe săptămână, fiindcă familia are case în Londra, Barbados, Cape Town și Atlanta.
6. Trebuie să aibă un carnet de conducere din Marea Britanie.
7. Ideal, să fi făcut cursuri de auto-apărare. Totuși, dacă candidata nu are acest curs, familia se oferă să i-l plătească. Acest lucru nu este negociabil.

După aceea mama a precizat și care sunt avantajele acestei slujbe:
1. Un salariu de 100.000 de lire pe an
2. Familia preferă ca dădaca să mănânce mereu cu copiii, mâncarea va fi pregătită de către bucătari celebri. Dar acest lucru nu este obligatoriu, bona își poate alege singură mâncarea.
3. Poate folosi automobilele familiei, inclusiv un Porsche, un Range Rover și un Maserati.
4. Este liberă să facă ce vrea cu timpul ei liber. Totuși, familia trebuie să precizeze: băutul în exces și ingerarea de substanțe interzise nu vor fi tolerate și vor fi pedepsite prin concediere imediată.

Citește mai mult pe Rol.ro

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.