Aproape 9.000 de sancțiuni aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore

Polițiștii au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniștea comunități. Poliția Română a intervenit la peste 3.250 de evenimente și au fost aplicate aproape 9.000 de sancțiuni contravenționale.

Pentru siguranța cetățenilor, peste 9.700 de polițiștii au acționat, la data de 7 august a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 4.027 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 288 de aparate radar.

Sancțiuni de peste 3 milioane de lei!

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 3.267 de evenimente, dintre care 2.713 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 796 de infracțiuni, fiind prinse în flagrant delict 124 de persoane bănuite, iar față de 44 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.870 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 3.000.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, au fost reținute 532 de permise de conducere și au fost retrase 146 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune. Sursa: comunicat

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.