Această profesoară de Limba Română i-a trimis 1.000 de mesaje de amor unui elev de 16 ani – FOTO

Sursa foto: Libertatea.ro

O profesoara de Limba Română, în vârstă de 36 de ani, care predă în localitatea Făget a fost dată în vileag chiar de către mama băiatului pentru care făcuse o pasiune și căruia i-a trimis aproape 1.000 de mesaje de amor! Citește mai jos mesajele siropoase!

Mama elevului a găsit în telefonul băiatului ei aproape 1.000 de mesaje de dragoste, între el și nimeni alta decât…. profesoara de Limba Română!

Mama adolescentului a depus plângere și a cerut coducerii școlii să o dea afară pe profesoară. În plus, aceasta a depus și o plângere la Poliție împotriva profesoarei, pe care o acuză chiar și că a întreținut relații sexuale cu fiul ei. Dacă va fi găsită vinovată ea riscă până la 7 ani de închisoare.

Directorul liceului susține că a constituit o comisie de anchetă care se va ocupa de acest caz, relatează adevarul.ro.

Băiatul îi spunea „Sunny”, ea îl alinta cu „vampirul meu”. „Îți trimit un sărut atât de dulce să nu-ți treacă de pe buze până dimineața când vine următorul. Noapte bună, somn ușor și vise plăcute… Dragostea mea! Frumusețe! Minunată ce ești…ahhh”, îi scrie el într-un mesaj.

Profesoara a răspuns într-unul că ar fi vrut să îi răpească „măcar o privire” dacă nu puteau avea o întâlnire adevărată sau „Ești un înger… coborât pe pământ… ca să apari… atunci… în acel timp… acel loc… și în situația care era la momentul acela”, potrivit evz.ro.

Ce părere aveti despre aventura profesoarei cu elevul ei? Vi se pare normală o relație între un cadru didactic și un elev? Scrieti-ne opinia dvs mai jos, la comentarii!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.