Situație fără precedent! Locul din România invadat de șerpi. Localnicii sunt îngroziți

invazie de serpi
Sursa foto: Listverse

Autoritățile dintr-o localitate din România caută disperate o firmă specializată în combaterea reptilelor, după ce localnicii au reclamat o adevărată invazie a șerpi de apă în gospodării. Aceştia susțin că mai ales copiii se sperie de prezența acestor șerpi, care ajung și la doi metri, scrie Agerpres. Este vorba despre comuna Pianu din județul Alba.

Citește și: S-a deschis o nouă plajă în România. Ardelenii nu vor mai fi nevoiţi să meargă până la Constanţa! – FOTO 

“Ceea ce se întâmplă la ora actuală pe raza comunei este oarecum o situație fără precedent. Fără îndoială că există reptile în toate zonele din țară, și la noi au fost și în alți ani, însă anul acesta numărul este mult mai mare. Practic, ne confruntăm cu o mică invazie a acestora”

Primarul a mai declarat că, din câte știe, „nu au fost persoane care să fi suferit vătămări din partea acestor reptile, însă prezența lor este oarecum deranjantă și atunci am făcut apel pentru firme specializate care să vină să ne ajute să le îndepărtăm din raza satului”.

Citește și: ”Eu sunt RALUCA, “curva” de pe net”. Mesajul unei românce, viral pe Facebook

“Nu să omorâm omorâm şerpii, ci doar să îi îndepărtăm spre pădure”, a mai explicat edilul.

Pianu este o comună situată în sud-vestul judeţului Alba şi se compune din cinci sate.

Citește și: Un oraș din România este considerat cel mai valoros din sud-estul Europei. Ce are atât de special – FOTO & VIDEO 

Deşi sunt inofensivi, şerpii de casă creează o stare de disconfort pentru majoritatea populaţiei. În general asemenea şerpi nu depăşesc lungimea de un metru, însă localnicii spun că pe o uliţă din sat se plimbă un adevărat monstru, un şarpe care depăşeşte patru metri lungime. Şarpele a fost văzut de mai mulţi locuitori, care au încercat să îl ucidă, însă fără succes.

Facebook Comments