Huawei a prezentat smartphone-ul pliabil Pocket S

Cel mai nou smartphone Huawei este un pliabil care face compromisuri tehnice pentru a obţine un preţ de vânzare mai mic decât Samsung.

Huawei a anunţat al doilea smartphone pliabil al companiei, numit Pocket S. Acesta păstrează, în mare, designul lui P50 Pocket, cu tot cu ecranul extern circular, potrivit news.ro

Pocket S are un ecran principal de 6,9 inch, cu 2790 x 1188 pixeli rezoluţie şi 120Hz rată de împrospătare. Ecranul extern are 1,04 inch şi poate fi folosit ca un viewfinder pentru camera foto şi pentru notificări, printre altele.
Sistemul foto are acum doar două camere – o cameră principală de 40MP şi o cameră ultra-wide de 13MP. Faţă de modelul de anul trecut a fost sacrificată a treia cameră de 32MP.

Un alt compromis este folosirea chipset-ului Snapdragon 778G, mai slab decât Snapdragon 888, care era folosit pe P50 Pocket.

Pocket S va intra pe piaţă în China pe 10 noiembrie şi va avea un preţ de pornire de aproximativ 818 dolari. Spre comparaţie, Samsung vinde Galaxy Z Flip 4 cu 1.025 de dolari în China.

Dacă şi când va fi lansat în restul lumii, Pocket S va suferi de aceleaşi limitări cauzate de embargoul impus de Statele Unite – lipsa suportului 5G şi accesul la Play Store şi aplicaţiile Google, scrie news.ro.

Facebook Comments