GAL ȚARA OAȘULUI anunță lansarea celei de-a V-a sesiuni de depunere de proiecte pentru masurile M5/3A, M 9/6B si M10/6B

Asociația GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ ȚARA OAȘULUI ANUNTA Lansarea celei de a V-a sesiuni de depunere de proiecte in perioada

 29 martie 2019 – 30 aprilie 2019 

pentru masurile:

  • M5/3A “Sprijin pentru cooperarea pe orizontală şi verticală între actorii din mediul rural pentru organizarea de lanţuri scurte şi piete locale”
  • M 9/6B ”Dezvoltarea satelor ”

–   M10/6B „Investitii pentru dezvoltarea infrastructurii sociale”

 din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Microregiunii Țara Oașului.

Fondurile disponibile pe masura  M 5/3A in aceasta sesiune sunt  de   485,965,03 euro;

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 5/3A este de 200.000 euro.

Beneficiari eligibili: PARTENERIATE constituite în baza unui ACORD DE  COOPERARE format din minim doua entitati şi în a cărui componenţă să fie cel puţin un partener din categoriile de mai jos : fermieri, cooperative, grupuri de producatori; microîntreprinderi și întreprinderi mici; organizații neguvernamentale; consilii locale; Unități școlare, sanitare, de agrement și de alimentație publică.

Fondurile disponibile pentru masura M 9/6B in aceasta sesiune, sunt de  232.442 euro;

 Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 9/6B este de 200.000 euro. Beneficiarii eligibili sunt comunele, ONG-uri, Unități de cult, Persoane juridice.

Fondurile disponibile pe masura  M 10/6B in aceasta sesiune sunt  de 30.195 euro;

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 10/6B este de 30.195 euro. Beneficiari eligibili: Entitati publice si private sau parteneriate; ONG-uri; Unitati de cult, GAL-ul dacă nu există alti solicitanţi in cadrul acestei măsuri.

Depunerea  proiectelor  se  va  face de luni până vineri la sediul GAL Ţara Oaşului din comuna Turț, P-ța Eroilor nr. 18,  în  intervalul  orar  9:00-16:00.

Informaţii detaliate privind accesarea și derularea Măsurilor precum și cerințele de conformitate și eligibilitate pe care solicitantul finanțării trebuie să le îndeplinească sunt cuprinse în “Ghidul solicitantului” aferent acestor măsuri, disponibil pe site-ul www.galtaraoasului.ro si la sediul GAL, pe suport tiparit.

Data lansarii apelului:  29 martie 2019

Termenul limită de depunere a proiectelor: 30 aprilie 2019 ora 16:00

Va așteptăm la sediul GAL Ţara Oaşului din comuna Turț, P-ța Eroilor nr. 18 sau la telefon 0261-835333, email galtaraoasului@yahoo.co pentru informații suplimentare și lămuriri.

 

 

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
8 + 18 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.