Deputatul Octavian Petric:  Sunt fericit pentru că am putut contribui, alături de enoriașii din Moara Borșii, la ridicarea noii biserici din sat

În localitatea Moara Borșii a avut loc duminică slujba de binecuvântare a noii Biserici Ortodoxe din localitate, oficiată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, episcopal vicar al Maramureșului și Sătmarului.

Printre invitați s-a aflat și deputatul Octavian Petric.

”Sunt fericit pentru că am putut contribui, alături de enoriașii din Moara Borșii, la ridicarea noii biserici din sat, cu hramul „Sfânta Treime”.

În urmă cu trei ani, enoriașii ortodocși au rămas fără biserică, după ce a fost retrocedată. Atunci, în calitate de deputat și de membru în Adunarea Eparhială, m-am angajat să-i sprijin pentru a avea o biserică nouă. Printr-un efort comun al tuturor locanicilor, al fiilor satului plecați în străinătate și al autorităților, am reușit în timp scurt să ridicăm la Moara Borșii o frumoasă biserică, cu statut de parohie, ce are propriul preot și personal neclerical.

Am participat azi cu bucurie, alături de localnici, la slujba care a marcat finalizarea lucrărilor, binecuvântarea fiind dată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la îndeplinirea acestui vis al codrenilor din Moara Borșii!”, a declarant deputatul Octavian Petric.

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
18 + 11 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.