Deputatul Octavian Petric, la Festivalul Pălincii de la Turț: ”Un festival care pune în valoare produsele tradiționale românești”

Deputatul Pro România Octavian Petric a participat duminică la Festivalul Palincii de a Turț, un eveniment care promovează tradițiile și obiceiurile din Țara Oașului.

”Am răspuns cu mare bucurie invitației de a participa azi la Festivalul Pălincii, organizat la Turț. Un festival care pune în valoare produsele tradiționale românești – inconfundabila pălincă obținută din fructe, produsele alimentare tradiționale locale și podoabele artizanale – și această zonă minunată din inima Țării Oașului.

Felicit reprezentanții Asociației Patronale a Producătorilor de Pălincă Naturală din Țara Oașului și autoritățile locale care perpetuează acest eveniment, înțelegând să ducă mai departe tradițiile și obiceiurile locului.

Am circulat mult prin lume, dar rare sunt locurile în care obiceiurile sunt atât de frumoase și atât de bine conservate ca și la Turț”, a declarat deputatul Octavian Petric pe scena Festivalului.

Citește și: Oraşul din România care a scăpat complet de COVID, inclus în topul celor mai sigure destinaţii europene

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
16 + 25 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.