Deputatul Ioana Bran, după vizita ministrului Cuc: ”Se vede performanța, se vede dorința de a face treabă bună!”

Deputatul Ioana Bran a vizitat azi obiectivele de investiții pe care Guvernul le realizează în județul Satu Mare, alături de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

”Județul Satu-Mare a fost azi prioritatea numărul 1 a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, și a echipei sale de specialiști. Și ne-a adus numai vești bune legate de dezvoltarea infrastructurii rutiere sătmărene.

Astfel, studiul de fezabilitate al Autostrăzii Nordului va fi demarat până cel târziu în luna august a acestui an.

La Negrești-Oaș, ministrul a promis realizarea unei Centuri de ocolire care ar putea fi construită pe traseul liniei de cale ferată, dezafectate.

Un alt obiectiv: Centura de ocolire a municipiului Carei. Este cel mai important proiect finalizat de Guvernul PSD în județul Satu Mare. A costat aproape 73 milioane de lei și a fost realizat cu fonduri europene.

Ministrul Transporturilor a vizitat și șantierul Centurii de ocolire a municipiului Satu Mare, care cuprinde și al 4-lea pod peste Someș. Nemulțumit de ritmul lucrărilor, Răzvan Cuc a cerut constructorului ca până la sfârșitul anului 70-80 din centură să fie realizată. Guvernul a alocat în acest an pentru Centură circa 13 milioane de euro. Valoarea totală este de 68 milioane de euro plus TVA.

Răzvan Cuc a mai anunțat că 100 km de drumuri naționale din județul Satu Mare vor fi reabilitați!

M-am bucurat să particip la întâlnirile din această zi. Se vede performanța, se vede dorința de a face treabă bună! ” – a declarat deputatul Ioana BRan.

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
1 + 16 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.