Curs gratuit de comunicare corporate organizat de Centrul de Inovare și Excelență

Centrul de Inovare și Excelentă va organiza sâmbătă, 28 august 2021, la pensiunea Boda Oșanu din localitatea Negrești-Oaș, un curs gratuit de comunicare corporate, la care pot participa 25 de persoane interesate să își dezvolte potențialul și să se orienteze rapid către succes aplicând tehnici eficiente de comunicare și relaționare.

Cursul va avea o durată de 8 ore și va cuprinde informații prețioase despre activitatea grupului – munca în echipă, eficiența și puterea grupului, cele mai eficiente metode de luare a deciziilor în grup, problemele comune grupului,  comunicarea nonverbală, feedback, ascultarea activă, comunicarea formală și informală.

În urma participării la seminarul de comunicare, participanții vor dobândi o serie de abilități precum transmiterea eficientă a mesajelor verbale și nonverbale, creșterea capacității de comunicare, îmbunătățirea abilităților de comunicare verbală și nonverbală și a comunicării în grup.

Doritorii se pot înscrie lăsând un mesaj privat pe pagina de Facebook a Centrului de Inovare și Excelentă sau la telefon 0740.119-843. Ultima zi de înscrieri este 27 august 2021, în limita locurilor disponibile.

Centrul de Inovare și Excelență este o asociație non-guvernamentală înființată în anul 2019 cu scopul de a susține activitățile de formare continuă și de învățare pe tot parcursul vieții a antreprenorilor și a angajaților, în special din mediul privat, în acord cu cerințele actuale de pe piața muncii.

Activitatea organizației se concentrează pe sprijinirea promovării unui sector privat ancorat în realitate, oferirea de consultanță în domeniul antreprenorial persoanelor care vor să își deschidă o afacere pe cont propriu, cercetări studii și sondaje, dar și pe organizarea de  seminarii, conferințe, campanii de conştientizare și dezbateri publice pentru stimularea dialogului social şi a parteneriatelor la nivel local şi regional.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
20 + 14 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.