Cum s-a răzbunat un român după ce soția l-a strigat pe alt nume în timp ce făceau amor

Caz halucinant într-o localitate din județul Constanța, acolo unde o femeie a ajuns la spital, în stare critică, după ce i-a confundat numele soțului, chiar în timp ce se aflau în dormitor. Mai grav este că fiica minoră a celor doi și-a văzut mama plină de sânge!

Cum s-a răzbunat soțul

Ceea ce ar fi trebui să fie o partidă de amor s-a transformat într-un veritabil atac după ce, sub aburii alcoolului, o femeie din Constanța l-ar fi confundat pe soț cu altul si l-a strigat pe alt nume. Totul în momente de maximă tandrețe! La auzul altui nume, bărbatul și-a ieșit din minți, iar ceea ce a decis să facă este halucinant: pe fondul geloziei, a lovit-o cu putere pe femeie cu un ciocan in cap, scrie replicaonline.ro.

Bărbatul: M-am simțit gelos!

Bărbatul a recuoscut în fața polițiștilor că a lovit-o pe fosta sa soție cu un ciocan în cap, însă susține că fapta a survenit după ce, în timp ce inițiau întreținerea de raporturi sexuale‚ aceasta i s-ar fi adresat cu alt prenume, moment în care inculpatul i-a făcut reproșuri, iar fosta soția s-a enervat, mai scrie sursa citată.

Femeia a fost la un pas să-și piardă viață, a fost operată și a avut nevoie de o lună de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
14 + 25 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.