Alu Menziken a inaugurat fabrica de la Medieșu Aurit. Senatorul Gabriel Leș: O investiție realizată cu sprijinul Guvernului, care generează sute de locuri de muncă

Concernul Alu Menziken a inaugurat marți, 13 noiembrie 2018, fabrica de la Medieșu Aurit, județul Satu Mare, la eveniment participând printre alții ministrul Ioana Bran și senatorul Gabriel Leș.

Noua fabrică se întinde pe o suprafață de 13 hectare, iar investiția se ridică la 55 de milioane de euro, din care 20 de milioane de euro ajutor de stat acordat de Guvernul României. Impresionanta construcție dispune în acest moment de două hale de producție și 115 angajați, iar până la finalul anului viitor numărul angajaților va crește până la 250.

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, a felicitat conducerea concernului elvețian pentru investiția strategică realizată la Medieșu Aurit, precizând că acest amplu proiect investițional realizat cu aportul schemei de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie demonstrează că Guvernul României susține cu adevărat mediul de afaceri și investițiile care creează locuri de muncă pe termen lung.

Principalii clienţi ai companiei de la Medieşu Aurit vor fi din industria aeronautică şi din domeniul automotive (Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler, altele).

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.