Un sătmărean de 26 de ani a murit după un accident stupid la piscină! În septembrie urma să se căsătorească

Lacrimi și durere fără margini pentru familia și prietenii unui tânăr în vârstă de doar 26 de ani din municipiul Satu Mare. Attila Ganea era un tânăr vesel și extem de iubit de toti cei care l-au cunoscut. Trăia o frumoasă poveste de iubire cu aleasa inimii lui, Cristina, iar peste doar câteva luni cei doi ar fi trebuit să își unească destinele. 

Cum s-a întâmplat tragedia

Articolul continuă mai jos

Sursa foto: Facebook

„Un băiat de milioane”, așa îl descriu prietenii pe tânărul a cărui inimă a încetat să mai bată în urma unui accident stupid la piscină! În urma lui au rămas acum doar regrete și o durere uriașă.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în localitatea sătmăreană Moftin, acolo unde Attila sărbătorea ziua de naștere a unui prieten. Potrivit apropiaților, tânărul a suferit o lovitură destul de puternică la cap după ce ar fi sărit în piscină.

Cu toate că, inițial, i-a asigurat pe cei din jur că se simte bine, prietenii au sunat la 112 imediat ce și-au dat seama că ceva nu este în regulă cu el.

Attila a fost transportat la Spitalul de Urgență din Satu Mare, unde medicii au stabilit că ar fi suferit o fractură cervicală. Cu toate că, mai apoi, a fost transferat la un spital din Cluj-Napoca, unde a fost și operat, din păcate, tânărul a intat în comă iar marți s-a stins din viață.

Durerea este cu atât mai mare pentru familie si apropiați cu cât Attila avea doar 26 de ani, iar în luna septembrie urma să se căsătorească cu aleasa inimii lui. Aveau totul pregătit și așteptau cu nerăbdare marele moment, însă acum, în loc de nuntă, familia se pregătește de înmormântare….

„Nu pot să cred că nu mai esti printre noi, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca în pace, suflet blând! Sincere Condoleante familiei in aceste momente cumplite!”, este doar unul din zecile de mesaje care au fost postate pe retelele de socializare după aflarea teribilei vești.

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei si prietenilor!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.