Un adevărat OM. Gestul făcut medicul Radu Zamfir a uimit pe toată lumea!

După tragedia aviatică din Munții Apuseni, produsă la începutul anului 2014, în urma căreia pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața, medicul supraviețuitor Radu Zamfir a rămas în atenția publicului.

El a  declarat că nu se consideră un erou și că doar a „făcut ce trebuia și când trebuia”. Deși a câștigat simpatia și aprecierile unei țări întregi, a rămas la fel de modest! Iar gesturile lui fac milioane de români să-i ofere tot respectul!

„Sunt fericit!”

Chiar și la patru ani de la teribila tragedie, medicul demonstrează că este un om cu un suflet de milioane! Mai exact, el a decis să facă pro bono patru intervenții chirurgicale complicate. Adica fără să fie plătit!

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

 “(…) Am hotărât să fac și patru intervenții (…) pentru câțiva bolnavi aflați în situații dificile, care nu își pot permite să plătească astfel de operații. Deja am rezolvat două cazuri, un bărbat de 36 de ani, cu o tumoră de coadă de pancreas și o femeie de 40 de ani cu o tumoră benignă hepatică voluminoasă și mă bucur că lucrurile au decurs perfect!

Sunt fericit, mai ales că am fost primit cu căldură și lucrez cu oameni tineri, entuziaști și bine pregătiți profesional”, a declarat Radu Zamfir, în urmă cu ceva timp, potrivit stirilekanald.ro.

Tu ce părere ai despre gestul medicului Radu Zamfir? Scrie-ne mai jos, la „Comentarii”, care este opinia ta!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.