Gafă medicală de proporții! Cum a murit o tânără de 27 de ani este CUMPLIT

imbalsamata de vie

O tânără în vârstă de 27 de ani a murit în chinuri groaznice, după o gafă de proporții a medicilor! Femeia a decedat după câteva zile în care s-a chinuit, a avut convulsii și dureri, deşi doctorii i-au administrat nu mai puțin de 52 de medicamente, scriu jurnaliștii de la Romania Tv.

Dureri îngrozitoare și convulsii puternice!

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Ecaterina a ajuns la un spital din Moscova, unde mai fusese de câteva ori, pentru un tratament de rutină. Atunci când i s-a injectat substanța, ea a intrat în convulsii. Ar fi trebuit să primească o substanță salină, dar medicii au încurcat medicamentul și i-a injectat formalină!!! Substanta este folosită pentru îmbălsămarea cadavrelor, pentru că previne descompunerea!

Citește și: Cel mai tare test! Alege animalul preferat şi vezi ce spune asta despre personalitatea ta

Tânăra a suferit dureri îngrozitoare și convulsii puternice timp de două zile, apoi a intrat în comă.

„A avut loc o greșeală medicală. Ea este în comă acum, inima, plămânii și ficatul au încetat să mai funcționeze”, a spus medicul șef.

Ecaterina a murit după ce mai multe organe au fost distruse de substanța care-i fusese injectată în vene.

CITESTE SI: Pensie internațională 2018: Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Noi calcule

Strigătul disperat al mamei: I-au băgat otravă în corp!

Mama fetei îi acuză acum pe medici de crimă: „Picioarele i se mișcau, avea convulsii, tot corpul se agita. I-am pus șosete, apoi o rochie, apoi o pătură, dar ea tremura tare, nici măcar nu pot descrie… Nici un doctor nu a venit să o vadă, deși ieșise din operație, își revenise din anestezie.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Nu am avut nicio idee că era formalină. Și ei știau foarte bine că i-au băgat în corp o otravă, și nu au făcut nimic pentru a ajuta apoi… Cei care au efectuat operația au știut că au infuzat ceva greșit. Ar fi trebuit să ia măsuri urgente, dar nu au făcut-o, nu au făcut nimic”, a spus femeia, potrivit sursei citate.

Oamenii legii urmează acum să stabileasca circumstantele exacte in care tanara si-a pierdut viata, dar și cine se face vinovat de decesul acesteia. Dumnezeu sa o ierte! Lasă si tu mai jos un mesaj de Sincere Condoleante!

Facebook Comments