Gafă medicală de proporții! Cum a murit o tânără de 27 de ani este CUMPLIT

imbalsamata de vie

O tânără în vârstă de 27 de ani a murit în chinuri groaznice, după o gafă de proporții a medicilor! Femeia a decedat după câteva zile în care s-a chinuit, a avut convulsii și dureri, deşi doctorii i-au administrat nu mai puțin de 52 de medicamente, scriu jurnaliștii de la Romania Tv.

Dureri îngrozitoare și convulsii puternice!

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Ecaterina a ajuns la un spital din Moscova, unde mai fusese de câteva ori, pentru un tratament de rutină. Atunci când i s-a injectat substanța, ea a intrat în convulsii. Ar fi trebuit să primească o substanță salină, dar medicii au încurcat medicamentul și i-a injectat formalină!!! Substanta este folosită pentru îmbălsămarea cadavrelor, pentru că previne descompunerea!

Citește și: Cel mai tare test! Alege animalul preferat şi vezi ce spune asta despre personalitatea ta

Tânăra a suferit dureri îngrozitoare și convulsii puternice timp de două zile, apoi a intrat în comă.

„A avut loc o greșeală medicală. Ea este în comă acum, inima, plămânii și ficatul au încetat să mai funcționeze”, a spus medicul șef.

Ecaterina a murit după ce mai multe organe au fost distruse de substanța care-i fusese injectată în vene.

CITESTE SI: Pensie internațională 2018: Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Noi calcule

Strigătul disperat al mamei: I-au băgat otravă în corp!

Mama fetei îi acuză acum pe medici de crimă: „Picioarele i se mișcau, avea convulsii, tot corpul se agita. I-am pus șosete, apoi o rochie, apoi o pătură, dar ea tremura tare, nici măcar nu pot descrie… Nici un doctor nu a venit să o vadă, deși ieșise din operație, își revenise din anestezie.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Nu am avut nicio idee că era formalină. Și ei știau foarte bine că i-au băgat în corp o otravă, și nu au făcut nimic pentru a ajuta apoi… Cei care au efectuat operația au știut că au infuzat ceva greșit. Ar fi trebuit să ia măsuri urgente, dar nu au făcut-o, nu au făcut nimic”, a spus femeia, potrivit sursei citate.

Oamenii legii urmează acum să stabileasca circumstantele exacte in care tanara si-a pierdut viata, dar și cine se face vinovat de decesul acesteia. Dumnezeu sa o ierte! Lasă si tu mai jos un mesaj de Sincere Condoleante!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.