O femeie a crezut că i-a trimis un mesaj amantului. La cine a ajuns SMS-ul FOTO

sms din greseala
Sursa foto: unica.ro

Ce faci atunci când te grăbești? O dai în bară.. rău de tot.. Pentru că graba strică treaba – spune o veche zicală din popor. Și nu doar graba, am spune noi – ci și neatenția și… infidelitatea!

Un schimb de mesaje sms publicat pe internet a stârnit amuzamentul și comentariile utilizatorilor. Potrivit mesajelor publicate într-o captură foto a unui ecran de telefon, o femeie a vrut să trimită un mesaj amantului, dar mesajul l-a expediat, din greșeală, cui nu trebuia! 

Femeia a încercat să-l cheme acasă la ea pe amant pentru o întâlnire romantică, pentru că soțul ei este plecat, scrie unica.ro. A primit un răspuns sec, un refuz. Supărată, l-a întrebat de ce nu dorește să vină.

Citește și: Este pentru prima oară când românii de pe Facebook îi dau peste nas lui Chirilă: Tudor, faci mișto de noi cumva?

Șocul a venit o dată cu răspunsul celui care a primit mesajul. I se cerea să verifice cui a trimis mesajul. Femeia îi trimisese mesajul unei alte persoane. Îi trimisese mesajul chiar fiului ei!

Acesta a preferat să-i trimită nota de plată pentru tăcerea sa: bani, un telefon și un laptop. Totul pentru a păstra secretul în fața tatălui. Însă o dată cu banii, femeia și-a pierdut definitiv și respectul fiului ei, scrie romanitv.net.

-Bună Ștefan 🙂 Barbatu meu a plecat. Se întoarce poimâine. Vii la mine în noaptea asta?

-Nu. In noaptea asta nu – i-a replicat destinatarul mesajului

-De ce??? L-a întrebat soția infidelă

-Uită-te cui i-ai sris – a primit răspunsul care parcă a lovit-o cu ceva în cap!

-Să știi că nu am mai făcut asta – a scris femeia.

-20 de milioane (n.r. de lei vechi) și un Iphone. Și promit că nu îi spun lui tati – a replicat fiul femeii, cel care primise, din greșeală, toate mesajele de amor.

Sursa foto: unica.ro

Citește și: ”Eu sunt RALUCA, “c***a” de pe net”. Mesajul unei românce, viral pe Facebook

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
27 + 27 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.