Ministrul Gabriel Leș, la întâlnirea premierului Viorica Dăncilă cu secretarul general al NATO

Ministrul Apărării Naționale, senatorul de Satu Mare Gabriel Leș, a participat, astăzi, la Bruxelles, ca membru al delegației oficiale, la întâlnirea premierului Viorica Dăncilă cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

„Agenda întrevederii a cuprins subiecte de importanță majoră pentru Alianța Nord-Atlantică, precum evoluția situației de securitate din zona Mării Negre, implementarea deciziilor Alianței pentru consolidarea posturii de descurajare şi apărare, dar și angajamentele asumate de statele aliate în legătură cu conceptul celor 3 C – cash, capabilities, contribution.

Întâlnirea cu înaltul oficial al NATO a reprezentat o nouă oportunitate de a reitera angajamentul României faţă de valorile euro-atlantice şi angajamentul faţă de construcţia de securitate şi apărare promovată de Alianță.

Următoarea rundă de discuţii va fi săptămâna viitoare, când Secretarul General Stoltenberg va participa la Reuniunea informală a miniştrilor apărării din ţările membre UE, ce se va desfăşura în Bucureşti, sub egida mandatului României la președinția Consiliului Uniunii Europene”, a declarant ministrul Apărării Naționale, care este și senator PSD de Satu Mare.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.