Dumnezeu i-a cerut unuia din îngerii Săi: „Mergi pe Pământ şi adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei găsi în lume!“. Cu ce s-a întors acesta

Foto: pixabay

O poveste veche spune că Dumnezeu i-a cerut unuia din îngerii Săi: „Mergi pe pământ şi adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei găsi în lume!“ Citește până la sfârșit să afli care este cel mai prețios lucru de pe pământ. Vei fi impresionat. 

Îngerul a mers străbătând munţi şi văi, mări şi râuri în căutarea lucrului preţios. După ani de căutări, îngerul a ajuns pe un câmp de bătălie şi a zărit un ostaş murind din pricina rănilor primite pe când îşi apăra ţara.

Îngerul a luat o picătură de sânge, a dus-o la tronul ceresc şi a spus: „Doamne, acesta este lucrul cel mai scump din lume“.

Citește și: Avertismentul Apocalipsei nu mai e minciună. Mai avem 3 ani să ne conformăm! 

Răspunsul a fost: „Cu adevărat, îngere, cântăreşte mult înaintea ochilor Mei sângele ostaşului, dar nu acesta este cel mai scump lucru din lume“, scrie ortodoxia.me.

Astfel că îngerul a fost nevoit să se întoarcă din nou pe pământ pentru a afla ce i se ceruse. Şi a găsit, pe un pat de spital, o asistentă care trăgea să moară de la o boală cumplită, contractată când îi îngrijea pe cei suferinzi. Când ultima suflare a ieşit din trupul ei, îngerul a luat-o şi a dus-o la scaunul judecăţii, zicând:

„Doamne Dumnezeule, negreşit, acesta este lucrul cel mai scump din lume“.

Părintele ceresc a zâmbit îngerului şi i-a spus:

„Cu adevărat, îngere, jertfa pentru alţii este foarte preţioasă înaintea Mea, dar nu acesta este lucrul cel mai scump din lume“.

Citește și: Secretul din La Salette care prevesteşte Apocalipsa: “Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o până acum. Va fi jale!” 

Îngerul a coborât încă o dată pe pământ. A umblat peste tot. Şi după mult timp, într-o seară, ostenit de atâta alergătură, s-a aşezat lângă o casă aflată într-o pădure. Din senin, a apărut un om cu o înfăţişare cumplită.

Avea în mână o bardă şi venise cu gândul de a-l ucide pe stăpânul casei. Apropiindu-se de locuinţa duşmanului său, răufăcătorul a privit pe fereastra luminată. A văzut-o pe soţia celui căutat de el cum punea copilul ei cel mai mic în pat şi îl învăţa să se roage, spunându-i să mulţumească lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările Lui.

Citeşte şi: Avertismentul Apocalipsei nu mai e minciună. Mai avem 3 ani să ne conformăm!

Privind scena, răufăcătorul a uitat pentru ce venise. Şi-a amintit de copilăria lui, cum mama îl punea în pat şi-l învăţa să se roage lui Dumnezeu. Inima i s-a înmuiat şi o lacrimă i s-a scurs pe obraz.

Îngerul a luat lacrima şi a zburat bucuros la Dumnezeu, zicând: „Cred că am găsit ce căutam“.

Citește și: Vine apocalipsa financiară! Avertisment fără precedent: Guverne vor cădea, ţări vor da faliment

Dumnezeu a surâs uşor şi a spus: „Cu adevărat, îngere, Mi-ai adus lucrul cel mai scump din lume – lacrima de pocăinţă, care deschide porţile cerului“.

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
18 + 16 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.