Deputatul Ioana Bran îl interpelează pe ministrul Economiei pentru baza de tratament Tășnad

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, s-a adresat direct ministrului Economiei, Turismului și Mediului de afaceri pentru a afla care este stadiul investiției de la Tășand. Sunt trei ani de când locuitorii așteptă proiectul pentru baza de tratament, iar deputatul spune că singurul lucru care lipsește pentru ca investiția să primească undă verde este alocarea sumelor necesare.

“În calitate de parlamentar de Satu Mare, am adresat o întrebare ministrului Economiei, Turismului și Mediului de afaceri: Care este stadiul investiției „Bază de tratament orașul Tășnad”? Baza din Tășnad se află pe lista de investiții în turism din luna august 2017. Se împlinesc trei ani de când oamenii din zonă – și nu numai – așteaptă ca această investiție să înceapă. Cu atât mai mult cu cât au fost deja făcute primele demersuri – au fost depuse studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru crearea unei baze de tratament”, precizează Ioana Bran într-o postare pe Facebook.

Deputatul speră ca ministrul să demareze cât mai repede proiectul care ar aduce o șansă în plus pentru dezvoltarea zonei Tășnad.

“În termeni simpli, lipsesc doar banii. Am făcut acest demers alături de colegul meu, Călin Maier, care se luptă de ani buni pentru comunitatea din Tășnad. Are toată susținerea mea! Am cerut ministrului să răspundă în scris. Sper să o facă și să demareze proiectul, pentru că ar însemna un pas înainte pentru dezvoltarea zonei”, mai spune deputatul de Satu Mare.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
28 + 5 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.