Aproape 500 de permise de conducere, reținute de polițiști în ultimele 24 de ore

Politia Rutiera
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

In ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la aproape 3.000 de evenimente, au constatat peste 800 de infracţiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic au reţinut 487 de permise de conducere.

La data de 16 octombrie a.c., 10.400 de poliţişti au acţionat, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În trafic, s-a acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 301 aparate radar, fiind constatate 105 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 487 de permise de conducere şi retrase 219 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost organizate 269 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.931 de evenimente, (2.443 sesizate prin 112).

În urma activităţilor, au fost constatate 824 de infracţiuni, 107 persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 17 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 43 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.858 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.700.000 de lei.

Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.